Agramunt al Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya

Com a ponent, Fernàndez va destacar que la participació en aquest fòrum suposa posar Agramunt al territori: “No només és una manera de posar Agramunt al territori sinó que per nosaltres ha sigut un honor poder representar el polígon industrial i el teixit empresarial agramuntí i poder-lo explicar, perquè és una forma de posar-lo en valor”.

DIVENDRES 15 SETEMBRE 2023

L’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, va participar ahir al II Fòrum de Polígons d’Activitat Econòmica de Catalunya, organitzat per la Unió de Polígons Industrials de Catalunya (UPIC). Agramunt va participar en la taula rodona ‘Com superar les barreres normatives i administratives a l’urbanisme’, des d’on es va exposar que gràcies a la unió de voluntats es podrà tirar endavant l’ampliació del polígon industrial d’Agramunt.

De fet, en aquesta segona edició del fòrum es va debatre sobre com incrementar la col·laboració entre empreses com a motor de competitivitat; com superar barreres normatives i administratives i avançar cap a polígon veritablement sostenibles. Com a ponent, Fernàndez va destacar que la participació en aquest fòrum suposa posar Agramunt al territori.

L’objectiu del fòrum, que es va celebrar a la Llotja de Mar de Barcelona, és l’intercanvi de coneixement i la generació de debat per fer front als grans reptes de les àrees empresarials i industrials, sobretot amb una mirada decidida envers l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.