S'amplia la campanya de Nadal fins al 31 de gener

Els vals de descompte es podran bescanviar fins al 29 de febrer

DIMECRES 03 GENER 2024

L’Ajuntament d’Agramunt i el comerç local prorroguen fins el 31 de gener la campanya de Nadal per incentivar les compres en els establiments de la població.

D’aquesta manera, es podran seguir segellant les butlletes i bescanviant per boles de Nadal a l’Oficina de Turisme fins a final de mes o abans, en cas que s’exhaureixin les existències. El proper dia 5, però, l’Oficina romandrà tancada. Així mateix, els vals de descompte de les boles es podran canviar als comerços participants en la campanya fins el 29 de febrer.

El passat 8 de desembre es va posar en marxa la campanya A Agramunt per Nadal, regala comerç local, en la qual hi prenen part més de seixanta establiments. Les boles, ubicades dins d’una urna, contenen premis amb vals de descompte per valor de 5, 10, 20 i 50 euros per gastar als comerços adherits; entrades de cinema i teatre, i marxandatge d’Agramunt. Mentre que les boles no premiades, s’hauran de dipositar en una altra urna per participar al sorteig que organitza la Unió de Botiguers. En total, hi ha més de 700 premis directes.

Tant les bases de concurs com els comerços adherits es poden consultar a la web https://www.agramunt.cat/campanya-nadal