AGRAMUNT CELEBRA EL 8 DE DESEMBRE UNA NOVA EDICIÓ DEL MERCAT DE NADAL

El divendres 8 de novembre, amb una 30 de parades i una escape room pels carrers del centre històric

DIMARTS 28 NOVEMBRE 2023

Agramunt celebrarà el proper 8 de desembre una nova edició del Mercat de Nadal. Un any més, els carrers del centre històric s’ompliran amb una trentena de paradetes d’alimentació, artesania, ornaments, figures de pessebre i arbres de Nadal com a prèvia a les festes nadalenques.
 
El Mercat de Nadal estarà obert de les 10 del matí a les 7 del vespre i, com és habitual, a les 11 del matí, es farà una xocolatada popular i, a continuació, una cercavila a càrrec dels Tabalers del grup de diables l’Espetec.
 
Una de les novetats d’enguany és l’Escape Room Pastorets, una activitat familiar en la qual es proposa als participants transformar-se en els personatges del conte de Folch i Torres per desemmascarar el dimoni. L’activitat es farà en dos torns a partir de les 11 del matí pels carrers del centre històric i amb sortida i arribada a la plaça del Mercat. L’activitat és gratuïta, però cal inscripció prèvia a www.agramunt.cat o www.entrapolis.com
 
Per als més petits, a dos quarts de 5 de la tarda, a la plaça del Mercat, s’explicarà Un Nadal de conte, a càrrec d’Antonia i Gemma.  
 
Per acabar, a les 6 de la tarda, es farà l’encesa de l’arbre de Nadal de la plaça de l’Església, i una cantada de nadales a càrrec dels alumnes dels centres educatius i l’acompanyament musical de l’EMMA.  
 
A banda, durant el Mercat de Nadal, es donaran a conèixer els guanyadors del concurs Dissenya la teva bola de Nadal, obert als alumnes de I3 fins a 6è de primària. Les obres es poden entregar a l’Ajuntament fins el divendres 1 de desembre.