AGRAMUNT CELEBRA EL DIA DE LA MARE AMB UN MERCAT DE PRIMAVERA

Obertura de comerços, parades a la plaça del Mercat i una exposició als comerços del centre històric

DIMECRES 28 ABRIL 2021

Coincidint amb el Dia de la Mare i el permís d’obertura comercial, l’Ajuntament d’Agramunt, la Unió de Botiguers i els comerciants de la vila organitzen aquest diumenge, 2 de maig, un Mercat de Primavera.

Des de les 10 del matí fins les 2 del migdia, els comerços del centre històric obriran les portes i, per als que no disposin d’establiment en aquesta zona, s’ubicarà un espai de parades a la plaça del Mercat.

Inauguració exposició ‘Memòria’

D’altra banda, l’artista agramuntina Serafina Balasch inaugurarà diumenge, a les 11.30 hores, l’exposició ‘Memòria’, una mostra de la seva obra ubicada als aparadors de 29 establiments del centre històric. La inauguració també es farà a la plaça del Mercat i el projecte es podrà veure durant els mesos de maig i juny.

Balasch va idear el projecte ‘Memòria’ durant el confinament, un període que va aprofitar per posar ordre a la seva feina, però que, a la vegada, li va fer sorgir un sentiment de nostàlgia per estar lluny de la seva terra. Fruit d’aquest procés, doncs, va sorgir la idea d’exposar la seva obra al seu poble, en un espai al cor de la vila, amb una llarga història i que segueix viu gràcies a la persistència dels comerciants i gent que hi habita.