Agramunt celebra el Dia Sense Cotxes

Els escolars surten al carrer a realitzar diferents activitats aprofitant que no hi circulen vehicles

Activitats al carrer durant el Dia sense cotxes
Activitats al carrer durant el Dia sense cotxes

DIMARTS 09 ABRIL 2019

Agramunt celebra avui el Dia Sense Cotxes amb un seguit d’activitats al carrer aprofitant que s’ha tallat la circulació de vehicles. Tot i que el dia sense cotxes s’emmarca dins la setmana de la mobilitats segura i sostenible que té lloc durant el mes de setembre, a Agramunt es realitza la jornada durant el mes d’abril per una petició dels centres escolars.

Per celebrar el Dia Sense Cotxes des de l’Ajuntament s’ha prohibit, durant la franja d’horari escolar, circular pels carrers Jaume Mestres, Agustí Ros i  Àngel Guimerà que són els vials més propers als centres escolars. D’aquesta manera, tots els desplaçament d’avui per arribar a l’escola s’han de fer caminant, amb bicicleta o patinet.

Al llarg de tot el dia, els alumnes del col·legi Mare de Déu del Socós i de l’escola Macià-Companys realitzaran activitats al carrer. Durant el matí ho han fet els alumnes del cicle inicial i mitjà que han realitzat diferents activitats dividies en sis estacions diferents. Així el nens han pogut jugar a jocs de taula gegants, fer acrobàcies, escenografies de ball, jugar a korfball o fer un circuit amb ezyroller.

Les activitats continuaran a la tarda amb els alumnes de cicle superior amb una sortida amb bicicleta.  

 

Galeria d'imatges