Agramunt celebra les Jornades Europees de Patrimoni 2023

Els propers dies 14 i 15 d'octubre Agramunt acollirà diverses activitats culturals en motiu de les Jornades Europees de Patrimoni

DILLUNS 09 OCTUBRE 2023

Un any més, l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural impulsa les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural.

Les jornades es duran a terme entre els dies 14 i 15 d’octubre i les activitats seran gratuïtes. Des de la Regidoria de Cultura, juntament amb l'Oficina de Turisme i les dues Fundacions s'ha treballat per oferir les següents activitats gratuïtes: dissabte a les 11 h, portes obertes a Lo Pardal i visita guiada a l’exposició Lo Niu Pub. A les 12 h es farà una visita guiada al nucli històric. Diumenge a les 12 h, exposició guiada realitzada per Tatiana Blanqué, l’artista, a l’exposició Metamorfosi a l’Espai Guinovart.

El lema de l'edició d'enguany, proposat pel Consell d’Europa, és “Patrimoni viu”, fent referència a les pràctiques, els coneixements i les habilitats que es transmeten de generació en generació, i que actualment es continuen mantenint.