Agramunt celebrarà el 8M amb un ampli ventall d'activitats

La setmana commemorativa es tancarà amb l'11a Cursa de la Dona d'Agramunt

Presentació dels actes pel 8M a Agramunt
Presentació dels actes pel 8M a Agramunt

DIJOUS 02 MARÇ 2023

Agramunt se sumarà a la commemoració del Dia Internacional de les Dones que se celebra el 8 de març amb un programa d’activitats que es faran al llarg de tota la setmana.
Els actes de commemoració del 8M començaran el dilluns 6 de març amb la xerrada “Autoestima’t!” que anirà a càrrec de la psicòloga Neus Planell. La xerrada oberta a tothom es farà a les set de la tarda a l’Espai Cívic.
Pel dia 8, Dia Internacional de les Dones, s’ha programat una proposta educativa de la companyia La Pantomima que amb l’espectacle “Genèrics” pretén conscienciar els infants sobre el camí que encara queda per recórrer en matèria d'igualtat de gènere.
Es tracta d’un espectacle que només està adreçat als centres escolars.
L’acte institucional també es farà el dimecres amb la lectura del manifest a les dotze del migdia davant l’ajuntament.
El dijous 9 a les set del vespre es farà la presentació del llibre “El cor més humil”. L’autor del llibre, Andrés Vila, explica la història de l’Angeleta, amb qui reviurem el dia a dia d'un estiu en temps de guerra. Però no des del punt de vista heroic dels homes que van a lluitar al front, sinó de la rereguarda formada per les dones que s'han de quedar a càrrec de la casa i de les terres.
Per cloure la setmana d’activitats, el divendres s’ha programat la projecció de la pel·lícula “La buena esposa” de Björn Runge a les sis de la tarda a l’Espai Cívic.
Tancarà els actes de la dona, la 11a edició de la Cursa de la Dona d’Agramunt que se celebrarà el diumenge 12 de març.

Galeria d'imatges