Agramunt celebrarà el Sant Jordi d'estiu amb una programació d'actes a l'aire lliure

Les llibreries i les floristeries també estaran obertes per celebrar aquesta diada atípica

DILLUNS 20 JULIOL 2020

Agramunt ha tancat una programació d’actes per celebrar el Sant Jordi d’estiu el proper dijous 23 de juliol. S’ha apostat per una celebració amb actes a l’aire lliure amb aforaments controlats que requereixin una inscripció prèvia. Amb tot, s’ha volgut mantenir aquest acte de promoció de la cultura.

Al matí a partir de les 11h es farà al Parc Riella una sessió de contes per a tots els públics que anirà a càrrec de la Companyia Vivim del Cuentu que oferirà l’espectacle “Monstres, monstruosos, peluts i graciosos”.

A la tarda a partir de les 18.30h a la plaça del Mercat tindrà lloc l’acte d’entrega de premis del Certamen Literari de Sant Jordi de la categoria d’adults. A continuació es presentaran dos llibres. El primer de l’agramuntina Ma.Tresa Anyé que presentarà el seu llibre "Fer les amèriques de Tàrrega a Cartago". Després serà el torn d’Enric Khan que presentarà "Biografia de un poeta perdido" que comptarà amb la col·laboració de Toni Dil (Dil Tatoo) que farà un dibuix en directe.


Per assistir a qualsevol dels actes anteriors, cal fer una inscripció prèvia gratuïta a través del web www.agramunt.cat/estiu2020.

Per cloure la jornada Òmnium Segarra- Urgell ha organitzat l’acte Cançons per la llibertat que anirà a càrrec de Jordi Guixé i Bernat Bonjorn. El concert es farà a les 20.30h a la plaça de l’Església.

A més, les llibreries i les floristeries estaran obertes per celebrar aquest dia.

Galeria d'imatges