Agramunt celebrarà la Festa de Sant Joan adaptant el format dels seus actes

Per evitar aglomeracions la festa s’haurà de seguir telemàticament a través de les xarxes socials

Encesa de la Flama del Canigó a Agramunt (2019)
Encesa de la Flama del Canigó a Agramunt (2019)

DILLUNS 22 JUNY 2020

Agramunt farà la festa de Sant Joan el dia de la revetlla com estava previst però adaptarà tots els seus actes a les noves mesures i protocols establerts per fer front a la Covid-19. Per evitar aglomeracions, la festa s’haurà de seguir telemàticament a través dels perfils d’Instagram i Facebook de l’Ajuntament d’Agramunt on es veuran els actes en directe.

A partir de les sis de la tarda, es farà l’encesa de la Flama del Canigó i la lectura del manifest d’aquest any que anirà a càrrec dels Diables i Tabaleres l’Espetec. Tot l’acte es podrà veure en directe a través de les xarxes.

A les 23h, els mateixos Diables l'Espetec seran els encarregats de tirar un castell de focs que es podrà veure des de diferents punts d’Agramunt. I aprofitant que la gent ja estarà a les cases, es proposa desprès del castell de focs, fer una encesa d’espelmes a balcons i finestres per simbolitzar la foguera de Sant Joan.

De cara al dia 24 de juny, i per mantenir la tradició, de la paella de Sant Joan, es proposa a totes les persones que aquest dia mengin paella o un plat fet amb arròs a les seves cases, que pengin les fotografies a les xarxes. Totes les persones que pengin una foto entraran al sorteig de 10 vals de 20€ per bescanviar als comerços adherits a la campanya “Tu ens omples la vida”.

Galeria d'imatges