Agramunt disposarà del Servei d’Intervenció Socioeducativa abans d’acabar l’any

El programa ja s’ha donat a conèixer amb dues xerrades a l’Espai Cívic

Xerrada "Com educar en positiu" que es va fer el passat mes d'octubre
Xerrada "Com educar en positiu" que es va fer el passat mes d'octubre

DIMECRES 06 NOVEMBRE 2019

Agramunt disposarà del Servei d’Intervenció Socioeducativa (SIS) en els propers mesos. Es tracta d’un servei  adreçat a famílies en situació de risc social que està gestionat actualment pel Consell Comarcal de l’Urgell. Per aquest motiu, i abans de que acabi aquest any, està previst que tècnics del consell es desplacin fins a Agramunt per poder oferir aquest servei a les famílies agramuntines.

Es tracta d’un programa de suport a les famílies en situació de risc social que els ajuda a satisfer les seves necessitats bàsiques en referència als seus infants i adolescents. Un servei que treballa amb tot el nucli familiar i no només amb els infants o adolescents.

Aquest servei ja s’ha donat a conèixer els darrers mesos amb l’acolliment a l’Espai Cívic de dues xerrades organitzades pel SIS que van tractar de com podíem educar en positiu i com es podia fer un acompanyament de dol amb els infants. La finalitat del SIS és proporcionar atenció a tots els infants i adolescents i les seves famílies, afavorint el seu desenvolupament personal, la integració social i l’adquisició d’aprenentatges.