Agramunt es suma al Gran Recapte d'Aliments

Aquest any la campanya canvia de format a causa de la pandèmia

DIJOUS 19 NOVEMBRE 2020

La 12ª edició del Gran Recapte d'Aliments es celebra durant aquesta setmana del 16 al 21 de novembre. La campanya d’enguany és molt diferent a les campanyes anteriors, ja que a causa de la pandèmia es reinventa la recollida física d’aliments i es converteix en una campanya virtual de donacions.

Així, aquest any les persones que vulguin col·laborar hauran de fer donacions virtuals de diners que podran fer directament a la caixa dels supermercats on se’ls informarà dels passos que cal fer o fer una donació a través del web del Banc dels Aliments. 

El petit comerç d’Agramunt també s’ha adherit a la campanya. Com a novetat, aquest any els petits comerços s'han pogut adherir al Gran Recapte a través de la venda de talonaris amb tiquets solidaris de 3 euros. A Agramunt aquests tiquets es poden adquirir a Cal Serra, Cal Sera i al Supermercat Pròxim. Els tiquets que s’adquireixin en aquests comerços es revertiran en una compra directa en aquell establiment, pel mateix import que els tiquets que s’hagin venut durant tota la campanya. Mitjançant aquests tiquets es podrà adquirir producte fresc que es repartirà a les famílies vulnerables d’Agramunt.

 

D’altra banda, recordar que als supermercats que les grans superfícies com Caprabo, Plusfresc i Dia tenen a Agramunt també estan adherits a la campanya i també s’hi poden fer aportacions econòmiques d'entre 1 i 50 euros.

 

Des de l’Ajuntament d'Agramunt es fa una nova crida a la solidaritat per augmentar les seves reserves del banc d'aliments d'Agramunt ja que a causa de la pandèmia el nombre de famílies necessitades al nostre municipi ha augmentat. 

Galeria d'imatges