Agramunt esdevé Entitat de Registre de certificats IdCat

A la comarca de l’Urgell, Tàrrega era l’únic municipi que oferia aquest servei. Ara, Agramunt també l’oferirà.

DIJOUS 04 ABRIL 2024

partir d'aquesta setmana, l'Ajuntament d'Agramunt serà Entitat de Registre d'IdCat, oferint així un nou servei a la ciutadania per a la tramitació del certificat digital. L'IdCat és un sistema d'identificació electrònica que permet a les persones físiques autenticar-se en línia de forma segura i privada davant de les administracions públiques i altres entitats adherides.

Els ciutadans que vulguin obtenir el seu certificat digital IdCat poden fer-ho a l'Oficina d'Atenció a la Ciutadania de l'Ajuntament d'Agramunt, en el següent horari:

• Dimarts a dijous: de 9:00 a 14:00 h

Amb l'IdCat, els ciutadans poden realitzar diversos tràmits en línia de forma segura i còmoda, com ara consultar el seu expedient electrònic, presentar sol·licituds i instàncies, realitzar pagaments electrònics o signar documents electrònics.

Amb la incorporació al sistema IdCat, l'Ajuntament d'Agramunt dóna un pas més en la seva aposta per la modernització i la simplificació dels tràmits administratius, posant a l'abast de la ciutadania un servei àgil i accessible. Per a més informació, podeu consultar al webhttps://suport-eridcat.aoc.cat/hc/ca/articles/4417106737553-Requisits-per-sol-licitar-l-idCAT-Certificat.