Agramunt organitza diferents actes per commemorar el 25N

Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones i les nenes

DIVENDRES 22 NOVEMBRE 2019

Agramunt ha organitzat diferents actes pel Dia Internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones i les nenes que se celebra cada 25 de novembre.

Concretament el proper dilluns dia 25 estan previstos dos actes. El primer adreçat a joves de 14 a 18 anys és farà a les sis de la tarda a l'Espai Cívic- Està prevista una projecció de varis curtmetratges que tracten sobre violència masclista. 

Més tard, a les vuit del vespre i amb un acte obert a tothom, es farà una concentració a la plaça de l'Església. L'acte consistirà en una performance i també es farà la lectura del manifest "Contra les violències masclistes, autoorganització feminista".

Els actes continuaran el dijous 28 amb la projecció del documental "Fabricando mujeres. ¿Consumimos violencia? a càrrec de Setem Hego Haizea i d'un debat amb Sònia Mateos de la coordinadora pel Comerç Just i les Finances Ètiques.

Els actes estan organitzats per l'Assemblea Feminista "La Guilla" i per l'Ajuntament d'Agramunt amb la col·laboració del Consell Comarcal de l'Urgell, el SIAD Urgell, Setem i LaCoordi.

Galeria d'imatges