Agramunt organitza la XXII edició de la Fira del vehicle d'ocasió Agr'auto

La mostra de vehicles d'ocasió es farà el cap de setmana del 24 i 25 de febrer

DIMARTS 13 FEBRER 2024

Agramunt celebrarà el cap de setmana del 24 i 25 de febrer la vint-i-dosena edició de la Fira Agr’auto dedicada als vehicles de segona mà, gerència, km0 i ocasió. La inauguració anirà a càrrec del president de la Diputació de Lleida, Joan Talarn, el dissabte a les onze del matí.

Participaran en aquesta edició participaran a la fira sis expositors locals que exposaran més d'un centenar de vehicles al pavelló firal. L’organització de la fira segueix apostant per la mobilitat sostenible, i per això s’ha tornat a programar una xerrada que es farà el dissabte a les cinc de la tarda. La xerrada tractarà sobre els vehicles de gas i hidrogen.

Com en edicions anteriors, enguany també es farà un sorteig d’un viatge per a dues persones entre tots compradors que adquireixen un vehicle durant el cap de setmana de l’Agr’auto.

La fira també tindrà un espai per als més petits, i s’habilitarà un circuit de cotxes que funcionaran per ràdio control. Aquest espai estarà disponible de les 11 a les 14 h i de les 16.30 a les 19.30 h.

Dins el marc de la fira Agr’auto, el diumenge al matí el Club Motorrons d’Agramunt organitza una trobada motera el diumenge al matí. Una concentració de motos que enguany arriba a la seva quinzena edició. Aquesta jornada, serà un any més solidària i els participants podran fer una donació econòmica voluntària. El fons recaudat serà donat íntegre a una entitat.