Agramunt organitza per primer cop una Fira Playmobil- Lego

El pavelló firal acollirà la mostra del 10 al 12 de juny

L'alcaldessa d'Agramunt Sílvia Fernàndez amb el cartell de la Fira Playmobil d'Agramunt
L'alcaldessa d'Agramunt Sílvia Fernàndez amb el cartell de la Fira Playmobil d'Agramunt

DIVENDRES 13 MAIG 2022

Agramunt acollirà per primera vegada una fira de Playmobil i Lego que se celebrarà el cap de setmana del 10 i 12 de juny al pavelló firal. Els visitants podran gaudir d’una exposició de diorames temàtics, jocs infantils, inflables i venta de productes d’aquestes marques. Per accedir a l’exposició serà necessari pagar 1’5€ per l’entrada (gratuïta pels socis del Club Super3).

Paral·lelament, s'ha organitzat un concurs que compta amb la implicació dels comerços agramuntins. Durant la setmana del 6 al 13 de juny, una quarantena d’establiments tindran un petit diorama exposat al seu aparador ambientat amb la temàtica del seu negoci. En tots els diorames hi haurà una figura discordant i els participants al concurs hauran de trobar aquest element fora de context.

Les persones que vulguin participar al concurs hauran de passejar-se pels comerços locals per poder identificar aquests elements i omplir una butlleta. Una vegada tinguin la butlleta degudament emplenada, l’hauran d’entregar en un punt habilitat al recinte firal per poder entrar en un sorteig de productes i obsequis de les marques Playmobil i Lego.

Segons l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez, “aquest esdeveniment és una nova iniciativa de caire familiar que hem organitzat per dinamitzar el comerç local i el municipi”.

 

Galeria d'imatges