AGRAMUNT PARTICIPA EN UNA TAULA RODONA SOBRE INNOVACIÓ FIRAL AL 31È CONGRÉS DE FIRES DE CATALUNYA

La Fira del Torró, present en la trobada anual que s'ha fet a Calella

DIVENDRES 31 MAIG 2024

L’Ajuntament d’Agramunt va participar ahir en el 31è Congrés de Fires de Catalunya en una taula rodona sobre fires locals innovadores exposant els canvis que ha experimentat la Fira del Torró en els darrers anys.

En concret, la directora de la Fira, Tamara Lombardo, va explicar el diversos salts que ha experimentat la fira, passant d’un mercat del torró ubicat a la plaça al Pou a ocupar els pavellons i els carrers del centre històric i a la creació d’activitats paral·leles: aula del Gust, Tast i de la Xocolata i el Vi, les Foodgonetes o l’Espai Infantil. Una transformació que no només ha permès atraure nous públics, sinó que ha suposat un canvi qualitatiu en l’oferta de la Fira.

Seguint en aquesta aposta per la innovació, va avançar que aquest any s’introduiran canvis a l’Espai Infantil per donar-li un enfocament més pedagògic i s’està treballant en una activitat de caràcter tècnic pel divendres abans de la fira.  

La Fira del Torró va compatir la sessió amb la Fira Orígens d’Olot, la Mostra Internacional de Pastisseria de Sant Vicenç dels Horts i el Festival Terrània de Montblanc en el marc del 31è Congrés de Fires celebrat a Calella.