Agramunt registra 11 nous casos positius de Covid-19 en la última setmana

Es demana que es continui extremant les mesures de protecció i de seguretat

DIMARTS 26 MAIG 2020

Els casos de Covid-19 a Agramunt han augmentat en un 40 per cent durant la darrera setmana, arribant en aquests moments a 27 casos acumulats des de l’inici de la pandèmia segons dades del Departament de Salut.
Els casos han augmentat la última setmana, ja que fa 7 dies, la xifra de casos registrats era de 16. Entre els motius que poden motivar aquest increment de casos confirmats hi ha el fet que ara es fan més testos PCR, que ja es poden fer des del mateix CAP d’Agramunt.

En el context global, val a dir que Agramunt segueix la tendència registrada durant els últims dies a la Regió Sanitària de Lleida, on s’ha detectat que s’han multiplicat per quatre els positius per cada 100.000 habitants.
És per aquest motiu que el Departament de Salut encara no ha decidit si el proper dilluns la Regió Sanitària de Ponent passarà a la fase 2.

Des de l’Ajuntament us demanem que la població continueu seguint les mesures de prevenció i les distàncies de seguretat, i l’ús de mascaretes per reduir el risc de contagi.