Agramunt rep l'import màxim de la subvenció del PUOSC

Aprovades provisionalment totes les obres proposades per l’Ajuntament d’Agramunt al PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) per al període 2020-2024

El riu Sió al seu pas per Agramunt.
El riu Sió al seu pas per Agramunt.

DIJOUS 16 JULIOL 2020

Concretament, el projecte presentat consta de tres obres necessàries per al municipi:

1/ La substitució de l’actual sistema de producció d’energia tèrmica per una caldera de biomassa a l’Escola Municipal de Música d’Agramunt (EMMA), amb la voluntat de continuar amb la millora de l'eficiència energètica dels equipaments municipals.
2/ El bombament i canonada d'abastament d'aigua a la Donzell, corresponent a la tercera i última fase de millora de la potabilització de l’aigua al terme municipal d’Agramunt. Una actuació que portarà aigua potable de qualitat a tots els nuclis del municipi.
3/ La millora del drenatge de la llera del riu en l'entorn del Pont de Ferro amb el projecte de la Via Verda del riu Sió, que ens permetrà millorar el drenatge del riu i conseqüentment la inundabilitat del seu pas per Agramunt.

Aquestes tres obres, proposades per l'equip de govern, ascendeixen a un pressupost total de 462.232,30€ i, provisionalment, ens han aprovat l'import màxim de la subvenció del PUOSC: 250.000€.