Agramunt s’adhereix a la campanya solidària d’Ecovidrio

S’instal·len dos contenidors de color rosa a la plaça del Pou per ajudar a la lluita contra el càncer de mama

Presentació de la campanya que s’ha fet aquest matí a Agramunt
Presentació de la campanya que s’ha fet aquest matí a Agramunt

DILLUNS 26 OCTUBRE 2020

L’Ajuntament d’Agramunt s’ha adherit a la campanya solidària “Recicla vidre per elles”. Es tracta d’una campanya estatal de l’empresa Ecovidrio que s’emmarca dins el Dia Mundial del Càncer de Mama celebrat el passat 19 d’octubre. Per aquest motiu, aquest matí s’han instal·lat dos contenidors de color rosa a la plaça del Pou. La instal·lació d’aquests dos contenidors té un doble objectiu: per una banda, potenciar el reciclatge dels envasos de vidre, i per l’altra contribuir a la investigació del càncer de mama.

 

El regidor de l’àrea d’urbanisme, economia i serveis municipals Xavier Secanell, ha destacat la implicació de les institucions en iniciatives com aquesta i fa una crida a la població agramuntina a participar de la iniciativa ja que és una forma de visualitzar la importància de prendre consciència sobre la malaltia i a la vegada es fomenta el reciclatge i la cura del medi ambient. 

 

Per la seva part, el president del Consell Comarcal de l’Urgell, Gerard Balcells, ha donat a conèixer les dades que la campanya ha tingut a Tàrrega. Durant la setmana que els contenidors han estat instal·lats a Tàrrega s’han recollit uns 700 envasos de vidre fet que s’ha traduït en uns 200 kg de vidre.

 

L’empresa Ecovidrio serà l’encarregada de transformar els envasos de vidre dipositats als contenidors en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer, una institució sense ànim de lucre que treballa en la prevenció, la investigació i noves formes de comunicació social davant del càncer.

 

Els contenidors s’estan instal·lant a diferents poblacions de tot el territori, a Agramunt hi seran fins al proper 01 de novembre.