Agramunt s'afegeix al manifest #Aturemelcovid19

La mesura del municipalisme català demana un confinament "més estricte"

Manifest #Aturemelcovid19
Manifest #Aturemelcovid19

DIMECRES 25 MARÇ 2020

L’Ajuntament d’Agramunt s'ha afegit al manifest unitari del municipalisme català #Aturemelcovid19. L’adhesió es va acordar a la junta de govern que es va realitzar el passat dilluns 23 de març.

Davant la situació excepcional que viu Catalunya i bona part del món, l'Associació Catalana de Municipis (ACM), la Federació de Municipis de Catalunya (FMC) i l'Associació de Micropobles de Catalunya (AMC) han elaborat el manifest #Aturemelcovid19, amb la voluntat de transmetre un missatge d'unitat i reivindicació del món local davant de la pandèmia global, demanar un confinament efectiu, alhora que posa l'accent en les eines, recursos i decisions necessàries per salvar la salut de les persones, especialment les més vulnerables, les empreses i els pobles i ciutats de Catalunya.

El manifest, a banda de reclamar infraestructures sanitàries i ajuts als treballadors i famílies més necessitades, també demana un confinament més estricte per tal que tothom es quedi a casa amb l’excepció només d’aquelles persones que treballen en serveis establerts com a essencials, tot amb l’objectiu i prioritat de tallar de manera efectiva la cadena de transmissió. 

Fitxers adjunts