AGRAMUNT SE SUMA AL ‘LET’S CLEAN UP EUROPE’ AMB LA NETEJA DE L’ENTORN DEL PILAR D’ALMENARA

Aquest cap de setmana i amb inscripció prèvia a www.agramunt.cat

L'acte de presentació s'ha fet aquest matí al Pilar d'Almenara.
L'acte de presentació s'ha fet aquest matí al Pilar d'Almenara.

DIMARTS 04 MAIG 2021

Agramunt se suma aquest cap de setmana a la iniciativa europea Let’s clean up Europe amb la neteja del camí que va fins al Pilar d’Almenara.

A través del Consell Comarcal de l’Urgell, Agramunt ha sumat esforços amb els ajuntaments de Castellserà, la Fuliola i Tornabous per netejar l’entorn de la Serra d’Almenara, de manera que els participants de cada municipi es cuidaran de recollir les deixalles de la seva zona.

Per participar-hi, cal inscriure’s prèviament a www.agramunt.cat i recollir el material (bosses i guants) a l’Espai Cívic (dissabte al matí) o al pavelló esportiu (dissabte a la tarda i diumenge al matí).

Un cop s’hagin recollit les deixalles, s’hauran de dipositar, correctament seleccionades, als contenidors ubicats davant del pavelló.

Aquesta iniciativa pretén conscienciar sobre la quantitat de residus que es llancen de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d'aquests residus abocats il·legalment als boscos, camins rurals, marges de rius, etc.

A l'acte de presentació, hi han assistit representats de tots els municipis, consell comarcal i de la Colla BTT Serra d'Almenara.