AGRAMUNT SE SUMA PER SEGON ANY CONSECUTIU A LA CAMPANYA D’ECOVIDRIO PER RECAPTAR FONS PER AL CÀNCER DE MAMA

Coincidint amb la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

L’alcaldessa, Sílvia Fernàndez; el conseller comarcal de Medi Ambient, Carles de Ahumada, i el tècnic de gerència d’Ecovidrio, Víctor Luna, durant la presentació de la campanya a Agramunt.
L’alcaldessa, Sílvia Fernàndez; el conseller comarcal de Medi Ambient, Carles de Ahumada, i el tècnic de gerència d’Ecovidrio, Víctor Luna, durant la presentació de la campanya a Agramunt.

DIMARTS 19 OCTUBRE 2021

L’Ajuntament d’Agramunt s’adhereix per segon any consecutiu a la campanya solidària ‘Recicla vidre per elles’. Es tracta d’una campanya estatal de l’empresa Ecovidrio que s’emmarca dins la commemoració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra avui i que pretén recaptar fons per a la investigació a través de la recollida d’envasos de vidre.

Per aquest motiu, s’han instal·lat dos contenidors de vidres de color rosa a la plaça del Pou perquè la ciutadania pugui col·laborar amb aquesta iniciativa dipositant-hi els envasos de vidre fins el 26 d’octubre.

Entre els tres municipis de l’Urgell adherits a la campanya, Agramunt, Bellpuig i Tàrrega, es van recollir durant la passada edició 1.240 quilos de vidre.

L'empresa Ecovidrio serà l'encarregada de transformar els envasos de vidre dipositats en una donació a la Fundació Sandra Ibarra de Solidaritat Enfront del Càncer, una institució sense ànim de lucre que treballa en la prevenció, la investigació i noves formes de comunicació social davant del càncer.

Paral·lelament, es col·locaran a l’Espai Cívic i al pavelló esportiu dos miniglús rosa dissenyats per Agatha Ruiz de la Prada per tal de donar més difusió a la campanya i consciència a la població sobre la necessitat de prevenir i investigar sobre el càncer de mama. A banda, es poden adquirir a la web Miniglú.es i els beneficis es destinaran ala Fundació Sandra Ibarra per a contribuir a la prevenció i recerca del càncer de mama.