Agramunt s'hadereix un any més a la campanya del Gran Recapte

S'habiliten una quinzena de punts de recollida durant la setmana i els dies del Gran Recapte

Gran Recapte d'Aliments
Gran Recapte d'Aliments

DIMARTS 19 NOVEMBRE 2019

Agramunt s'ha adherit un any més a la campanya del Gran Recapte d'Aliments que tindrà lloc el proper divendres 22 i el dissabte 23 de novembre. 

Al llarg d'aquesta setmana s'han habilitats diferents punts de recollida d'aliments als quals s'hi sumaran més punts durant els dos dies del Gran Recapte. Concretament, l'INS Ribera del Sió, la Llar d'Infants Municipal l'Era d'Agramunt, el Col·legi Mare de Déu del Socós, l'Escola Macià-Companys, el Pavelló esportiu o la Botiga El Siglo són punts que estaran actius durant la setmana. 

Totes les persones que vulguin col·laborar amb el Gran Recapte han de saber que els aliments i productes que més es necessiten a Agramunt són: oli, conserves (peix i verdures), llet, sucre, llegums, sal, farina, galetes i pasta. També productes d'higiene personal i de neteja de la llar.

Durant el divendres 22 i el dissabte 23 els supermercats Caprabo, Plus, Dia, Fruites i Verdures Cal Serra, Cal Sera i al supermercat Pròxim també seran punts de recollida habilitats per la campanya que comptaran amb voluntaris per recollir els aliments.

Galeria d'imatges