Agramunt s'uneix al Gran Recapte

Agramunt s'adhereix al Gran Recapte d'Aliments, amb recollida física als establiments locals i punts de recollida als centres educatius, ajuntament i pavelló esportiu

DIMARTS 21 NOVEMBRE 2023

Agramunt s'ha adherit un any més a la campanya del Gran Recapte d'Aliments que tindrà lloc aquest divendres 24 i dissabte 25 de novembre. La 15a edició del Gran Recapte compta amb un format mixt. Per una part, es farà la recollida física als supermercats i petits comerços.

Els punt de recollida adherits a Agramunt són Bonàrea, Cal Sera, Cal Serra, Caprabo, Dia, Plusfresc, Spar, Supermercat Pròxim i el Cor Parroquial. També seran punts de recollida d'aliments els centres escolars: (l'INS Ribera del Sió, la Llar d'Infants Municipal l'Era d'Agramunt, el Col·legi Mare de Déu del Socós, l'Escola Macià-Companys), el pavelló esportiu, l'ajuntament i l'escola municipal de música.

Els productes que més se sol·liciten són els d'higiene personal i per a la neteja de la llar, i també productes alimentaris com l’oli, conserves de peix, llet, sucre, llegums, sal, farina, galetes, pasta i arròs.

Per altra part, també es poden fer donacions monetàries fins al 30 de novembre a les línies de caixa o fent un Bizum al 33596.