AGRAMUNT TRASLLADA EL COL·LEGI ELECTORAL AL PAVELLÓ FIRAL

Per tal d’adaptar-se a les mesures de prevenció de la Covid-19

Gràfic eleccions 14F.
Gràfic eleccions 14F.

DIVENDRES 05 FEBRER 2021

El pavelló firal (pl. Fondandana, s/n) serà la seu del col·legi electoral el proper 14 de febrer, data en què se celebraran les eleccions al Parlament de Catalunya.

Aquest canvi, de l’escola Macià-Companys al pavelló, permetrà donar un major compliment a les mesures de seguretat i sanitàries decretades pel PROCICAT per fer front a la Covid-19, que, entre altres coses, preveuen una major separació entre meses electorals, entrades i sortides diferenciades, ventilació continua, neteja dels espais, senyalització i subministrament d’equips de protecció per al personal de les meses.

Abans de sortir de casa, és important comprovar a la targeta censal el número de mesa assignat per votar, ja que al pavelló s’habilitaran diferents entrades i files en funció de les meses. També és preferible portar el vot des de casa, com a mesura per agilitzar la votació.

Encara que no són obligatòries, es recomana seguir les següents franges horàries per anar a votar: de 9 del matí a 12 del migdia, les persones de risc; de 12 del migdia a 7 del vespre, la població en general, i de 7 a 8 del vespre, les persones en quarantena (positius, contactes estrets i sospitosos). Així mateix, s’ha d’usar la mascareta en tot moment i mantenir la distància seguretat 1,5 metres entre persones.