Agramunt un any més al Circuit Escolar de Cros de Lleida

El Cros d’Agramunt ja té data i es farà el proper 12 de gener

Cros Escolar Agramunt (2019)
Cros Escolar Agramunt (2019)

DIMECRES 13 NOVEMBRE 2019

Un any més el Cros d’Agramunt estarà dins el Circuit Escolar de Cros de Lleida format per vuit proves puntuables que es faran a tota la província entre els mesos de novembre i març. La cita esportiva que ja té data es farà el proper 12 de gener i com en edicions anteriors estarà organitzat des de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agramunt amb la col·laboració del Club d’Atletisme Escatxics, el Consell Esportiu de l’Urgell i les AMPES dels tres centres educatius. 

Enguany s’ha aconseguit que hi hagi dues proves puntuables a la comarca de l’Urgell: el Cros d’Agramunt i el Cros de Tàrrega que serà la primera prova del circuit i que es farà el proper 17 de novembre. També formen part del circuit els crosos de Tremp, Sidamon, Arbeca, Juneda, Balaguer i Golmés.

El Circuit Escolar de Cros està coordinat per l’Agrupació Territorial dels Consells Esportius de Lleida, els clubs d’atletisme, les AMPES dels col·legis col·laboradors, la Diputació de Lleida amb el suport del Consell Català de l’Esport i la col·laboració dels organitzadors de les diferents proves.

Galeria d'imatges