Agramunt un dels impulsors del projecte turístic "Fars de Ponent"

La iniciativa promou les torres, els campanars, les talaies i els miradors de Ponent

Presentació de la iniciativa Fars de Ponent a la Seu Vella de Lleida
Presentació de la iniciativa Fars de Ponent a la Seu Vella de Lleida

DIJOUS 01 JUNY 2023

Aquest matí s’ha presentat a la Seu Vella de Lleida la iniciativa Fars de Ponent. Es tracta d’un projecte turístic basat en l’agermanament del patrimoni de les comarques de la Plana de Lleida per fer visibles i convertir en atractius turístics les torres, campanars, talaies i miradors de Ponent.

La ruta de moment compta amb nou poblacions que representen a totes les comarques de la Plana de Lleida: Agramunt, Balaguer, Bellpuig, Cervera, Les Borges Blanques, Linyola, Lleida, Os de Balaguer i Tàrrega.

L’alcaldessa en funcions Sílvia Fernàndez i la regidora de cultura en funcions Amanda Cardona, han participat de l’acte conjuntament amb els alcaldes i representants de les nou poblacions impulsores del projecte. Agramunt participa en aquesta iniciativa amb el Pilar d’Almenara.

Les persones que vulguin participar d’aquesta iniciativa, rebran un passaport gratuït a la primera torre que visitin. A les pàgines interiors d’aquest passaport hauran d’anar enganxant l’adhesiu corresponent a la torre visitada a mode de segell. Un cop els participants hagin completat tota la ruta, rebran un obsequi. La ruta és lliure, i es pot fer sense un ordre predeterminat de recorregut amb el límit temporal establert d’un any des del primer segell fins a l’últim.

Tota la informació de Fars de Ponent: https://www.farsdeponent.cat/

Galeria d'imatges