Agramunt vol reformar els vestuaris del Camp de Futbol

Els nous comptes ascendeixen a 5.719.777€

Vestidors actuals del Camp Municipal d'Esports
Vestidors actuals del Camp Municipal d'Esports

DIMECRES 18 DESEMBRE 2019

L’equip de govern de l’Ajuntament d’Agramunt ha presentat una proposta de pressupost per a l’exercici 2020 en el qual, entre altres inversions, es preveu la renovació dels vestuaris del camp de futbol.

L’arranjament de la planta baixa de la Residència geriàtrica Mas Vell, la substitució de la coberta i renovació de la climatització i els tancaments de l’escola municipal de música o l’adequació d’un antic dipòsit d’aigua com a rocòdrom, gràcies al conveni que l’ens signarà amb el Centre Excursionista de la vila són altres projectes que també s'han inclòs a la proposta.

Per altra banda, està previst que en el proper exercici es duguin a terme actuacions d’arranjament del ferm a Montclar i a Mafet així com la renovació de les dutxes del pavelló esportiu. El pressupost també inclou un any més un projecte de participació ciutadana, la senyalització turística de tot el municipi i l’enderroc i adequació de l’espai de dues cases al centre històric. Al mateix temps i a través del projecte Paisatges de Ponent, impulsat pel Consell Comarcal de l’Urgell i executat per la Diputació de Lleida, està previst que es dugui a terme la primera fase de l’Escorxador Municipal, mitjançant la qual s’arranjaran i es consolidaran les teulades.

Des de l'equip de govern es destaca la bona entesa amb el grup de Junts per Agramunt, de qui es confia que  donin suport als nous pressupostos, havent atès bona part de les propostes. Els nous comptes seran sotmesos a votació a la sessió plenària del proper dijous 19 de desembre.