AJUNTAMENT INFORMA – MESURES DE PREVENCIÓ DE LA COVID-19

Cal seguir complint les normes bàsiques de prevenció: distància, mans, mascareta i ventilació i respectar les mesures decretades pel Procicat

Infografia de les mesures vigents fins el 29 de març.
Infografia de les mesures vigents fins el 29 de març.

DISSABTE 20 MARÇ 2021

Des del CAP i l’Ajuntament d’Agramunt es recorda a la població la necessitat de seguir complint les mesures bàsiques de prevenció de la Covid-19: ús de mascareta, distància amb les persones no convivents, neteja de mans i ventilació dels espais tancats.

Davant el progressiu augment de casos diagnosticats al municipi (12 en la darrera setmana), es demana no abaixar la guàrdia i, malgrat que s’obrin activitats, s’ampliïn aforaments i es permeti la circulació fora de la comarca, cal mantenir les mesures de seguretat estipulades pel Procicat.

En aquest sentit, es recorda que per viatjar fora de la comarca s’ha de fer dins del grup bombolla i amb una declaració d’autoresponsabilitat que justifiqui el motiu del desplaçament. També es recomana dur a sobre documents identificatius que acreditin la convivència.

D’altra banda, segueix vigent el confinament nocturn entre les 10 de la nit i les 6 del matí; els aforaments limitats en espais esportius (30% a fora i 50%, a l’aire lliure), en equipaments culturals (50%) i actes religiosos (30%).

Els comerços poden obrir de 6 a 21 hores, tots els dies de la setmana, i amb un aforament del 30%. La restauració pot obrir ininterrompudament de les 7.30 a les 17 hores, però amb un aforament del 30% a l’interior i del 100%, a l’exterior, amb un màxim de 4 persones per taula i 2 metres de distància entre taules.