Ajuntament Informa

Decret de serveis mínims de l’Ajuntament d’Agramunt per als propers dies

DILLUNS 16 MARÇ 2020

Decret de serveis mínims de l’Ajuntament d’Agramunt per als propers dies, a partir d’aquest dilluns 16 de març inclòs.

Mesures excepcionals adreçades  a tots els membres electes i personal al servei de l’Ajuntament d’Agramunt  i la residència geriàtrica Mas Vell per a limitar la prestació dels serveis públics bàsics  o estratègics i restringir la mobilitat del refer personal amb la finalitat de reduir al màxim la propagació de la infecció de la malaltia coronavirus COVID-19.

Servei de Secretaria: S’estableix com a servei bàsic i presencial el Registre General, i oficines municipals, 2 persones en horari de 8 a 15h. Aquest tindrà caràcter rotatori  de forma diària assistint dues persones cada dia a les oficines. L’atenció serà telefònica  i es prestaran els serveis que demandi la ciutadania.

Ràdio Sió- es treballarà per tal de facilitar la informació necessària i es considera un servei essencial. Aquest es realitzarà de manera prioritària.

Brigada d’obres- Es treballarà amb caràcter rotatori per facilitar els serveis de neteja i manteniment s’hauran d’adoptar les mesures corresponents.

Policia Municipal- Es treballarà amb normalitat atès que esdevé un servei bàsic i estratègic.

Residència d’Avis Mas Vell- Es treballarà amb normalitat atès que esdevé un servei bàsic i de caràcter assistencial i sanitari.

Aquesta resolució entrarà en vigor el dia 16 de març i tindrà un vigència de 15 dies naturals, per tant els seus efectes seran a partir del 16 de març i fins al 31 de març. 

*Consulta l'edicte sencer al tauler d'edictes del web Agramunt.cat

Galeria d'imatges