Ajuntament obre convocatòria per a personal de manteniment a les piscines municipals per a la temporada d'estiu 2020

La data límit per presentar la documentació és l'1 de juny de 2020

Personal manteniment piscines municipals estiu 2020
Personal manteniment piscines municipals estiu 2020

DIVENDRES 08 MAIG 2020

Tot i que encara no s’han fixat les mesures que s’hauran de seguir en cas que es puguin dur a terme activitats aquest estiu per l’actual situació d’estat d’alarma per la Covid-19, des de l’Ajuntament s’obren les convocatòries del personal que es necessitaria per treballar a l’estiu. Per aquest motiu, s’ha obert la concurrència per la contractació de personal per ocupar una plaça de personal de manteniment de les piscines municipals d’Agramunt.


Llocs de treball: Una plaça
Classe: laboral temporal per a servei determinat
Dedicació: temps complert (de dilluns a diumenge- 37,5h/setmanals)
Durada: servei determinat entre 17 de juny al 31 d'agost de 2020 (de dilluns a diumenge). El servei estarà condicionat a la normativa d’obertura que s’estableixi en motiu de la Covid-19.
Requisit necessari per la contractació: la persona seleccionada per la contractació del servei haurà de realitzar un curs per a operadors de piscines d’ús públic. La despesa d'aquesta formació anirà a càrrec de l'Ajuntament d'Agramunt.

Data límit presentar documentació: 01 de juny de 2020

Les persones interessades trobaran tota la informació a la Seu Electrònica dins el Tauler d’edictes al web de l’Ajuntament d’Agramunt.

Important: aquesta contractació estarà condicionada a les mesures i normes que fixi el Govern Espanyol i la Generalitat de Catalunya en motiu de la Covid-19 per aquest estiu.