Ajuts del Programa de Desenvolupament Rural 2014-2020

Convocatòria 2018:"Centre de dinamització econòmica i social"

Centre de dinamització econòmica i social d'Agramunt
Centre de dinamització econòmica i social d'Agramunt

DIMARTS 21 JULIOL 2020

La reforma del Centre de dinamització econòmica i social ha estat cofinançada pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural i pel departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Es tracta d’un projecte que ha permès dur a terme la reforma interior de l'edifici on abans hi havia la llar d’infants municipal per convertir-lo en un centre de dinamització econòmica i social.

Un centre amb espais polivalents que s’utilitzen per dinamitzar activitats i projectes del propi municipi d’Agramunt com de poblacions veïnes que formen part de la Ribera del Sió. Un equipament que dóna resposta a les necessitats d’entitats, petites empreses i joves emprenedors que poden fer ús dels espais polivalents per a dur-hi a terme presentacions, formacions o reunions de treball. Al mateix temps, aquest espai també té per objectiu fomentar les relacions intergeneracionals entre diferents col·lectius i fer possible que aquells projectes que sovint es plantegen de forma individualitzada puguin ser desenvolupats de forma col·lectiva.