Aprovats els ajuts definitius del PUOSC 2022-2024

L'Ajuntament d'Agramunt rebrà 250.000€

Pas del Riu Sió a l'altura del Pont de Ferro
Pas del Riu Sió a l'altura del Pont de Ferro

DIJOUS 17 DESEMBRE 2020

L’Ajuntament d’Agramunt rebrà 250.000 € corresponents a la subvenció del PUOSC (Pla Únic d’Obres i Serveis de Catalunya) per al període 2020-2024. A l’estiu es va dur a terme les assignacions provisionals, però ara ja s’ha aprovat la resolució definitiva i s’han establert els imports dels ajuts definitius.

Cal recordar que l’Ajuntament va presentar tres obres diferents amb un pressupost total de 462.232,30 €:

1/ La substitució de l’actual sistema de producció d’energia tèrmica per una caldera de biomassa a l’Escola Municipal de Música d’Agramunt (EMMA), amb la voluntat de continuar amb la millora de l'eficiència energètica dels equipaments municipals.

2/ El bombament i canonada d'abastament d'aigua a la Donzell, corresponent a la tercera i última fase de millora de la potabilització de l’aigua al terme municipal d’Agramunt. Una actuació que portarà aigua potable de qualitat a tots els nuclis del municipi.


3/ La millora del drenatge de la llera del riu en l'entorn del Pont de Ferro amb el projecte de la Via Verda del riu Sió, que ens permetrà millorar el drenatge del riu i conseqüentment la inundabilitat del seu pas per Agramunt.