AQUEST CAP DE SETMANA ARRANCA LA 9A EDICIÓ DE LA CURSA DE LA DONA

La prova, adaptada a la COVID-19, compta amb 660 inscrits

Cartell de la Cursa de la Dona.
Cartell de la Cursa de la Dona.

DIVENDRES 12 MARÇ 2021

Aquest cap de setmana arranca la 9a edició de la Cursa de la Dona, amb un format adaptat a la pandèmia de la COVID-19, però que, malgrat tot, ja compta amb més de 660 inscrits.

Des d’aquest dissabte i durant tres caps de setmana consecutius, les persones inscrites podran fer un dels tres recorreguts proposats per l’organització, en el quals hi haurà un punt de control (waypoint) on fer-se una selfie com a comprovant que s’ha participat a la cursa. Els itineraris proposats són: fins a Puigverd d’Agramunt, amb sortida i arribada a la plaça Mercadal; fins a Mafet, amb sortida i arribada a la plaça del Mercat, i fins al Pilar d’Amenara, amb sortida i arribada a la plaça Fondandana.

Seguint les mesures decretades pel Procicat, es recomana fer la cursa en grups bombolla o de convivència i mantenir la distància de seguretat amb les persones que es puguin trobar durant el recorregut.

Com és habitual, part de la recaptació de les inscripcions es destinarà a l’Associació Contra el Càncer. Així mateix, s’han fet samarretes commemoratives i dorsals per als participants.