BALANÇ POSITIU DE LA PRIMERA NIT DE RECOLLIDA PORTA A PORTA

L’Ajuntament felicita la ciutadania per la bona predisposició vers el nou sistema, la qual cosa s’ha traduït en un increment del 89% en la recollida diària de la fracció orgànica

Els nous cubells a la porta d'un domicili.
Els nous cubells a la porta d'un domicili.

DILLUNS 08 MARÇ 2021

L’Ajuntament d’Agramunt fa un balanç molt positiu de la primera nit de la recollida de la fracció orgànica a través del sistema porta a porta, tant pel que fa a la resposta de la ciutadania com a la quantitat de matèria recollida.

En aquest sentit, destaca la bona predisposició dels agramuntins a l’hora de fer el canvi i els felicita pels resultats obtinguts, ja que aquesta nit s’han recollit 3.540 quilos de matèria orgànica, el que suposa un 89% més que la mitjana diària del mes passat, que va ser de 1.869 quilos.

Durant aquesta primera nit, pràcticament no s’han registrat incidències, la qual cosa significa que els veïns han posat en pràctica correctament el nou mecanisme de recollida. Només en algun cas puntual, s’ha deixat a la porta de casa el cubell petit, que és el domèstic, per la qual cosa des de l’Ajuntament es recorda que cal deixar el gran, que és el que du el xip.

El proper dia de recollida de la fracció orgànica serà la matinada de dimecres a dijous, per tant, cap a les 10 de la nit de dimecres cal deixar el cubell gran a la porta dels domicilis.