Bona valoració de les activitats de Nadal

Molta participació de la ciutadania a tots els actes organitzats

Foto-collage amb el recull de totes les activitats realitzades a Agramunt durant les festes de Nadal
Foto-collage amb el recull de totes les activitats realitzades a Agramunt durant les festes de Nadal

DIJOUS 11 GENER 2024

Les festes nadalenques d'Agramunt s'han viscut amb molta il·lusió i participació. Amb activitats per a infants i adults, l'Ajuntament ha organitzat un ampli programa d'actes per a totes les edats, que han tingut un gran seguiment.

Els esdeveniments més destacats han estat la cavalcada de Reis, que va haver de ser traslladada al pavelló firal a causa de la pluja. La Festa dels Nassos, que va cloure l'any 2023, va comptar amb més de 100 participants en la cursa solidària i amb un contacontes, un taller de bachata i la cercavila de l'Home dels Nassos. La cagada de la soca, que va reunir uns 200 nens i nenes a la plaça de l'Església, va ser un èxit de participació. En darrer lloc, es va celebrar la festa de Cap d'Any al pavelló firal, amb servei de barra i música.

A més d'aquestes activitats, l'Ajuntament també va organitzar el Petit Nadal per a infants de 0 a 3 anys, el Nadal Jove per a adolescents de 12 a 18 anys i l’Actinadal per a nens de 3 a 12 anys. Més de 100 infants van participar cada dia a l'Actinadal.

Gran part de les activitats han comptat amb la col·laboració de diferents entitats i associacions del municipi. L'Ajuntament d'Agramunt agraeix la participació de la ciutadania en les festes de Nadal.