Bona valoració del primer camp de treball local

Un grup del joves participants repintant un dels passos de vianants.
Un grup del joves participants repintant un dels passos de vianants.

DIMECRES 29 SETEMBRE 2021

La regidoria de joventut de l’Ajuntament d’Agramunt fa un balanç molt positiu del primer camp de treball local es va dur a terme a principis de mes al municipi. La valoració s’ha fet ara amb el buidatge de les opinions dels joves participants i la revisió de la part organitzativa.

Una vintena de joves d’entre 12 i 16 anys van participar la segona setmana de setembre al camp de treball local que va servir per millorar diferents espais públics del municipi. Entre les intervencions més destacades  es van repintar diverses senyalitzacions horitzontals, es van pintar passos de vianants amb els colors de l’arc de Sant Martí (els colors identificatius del col·lectiu LGTBI) i es van fer diversos treballs d’adequació i enjardinament a les jardineres de la carretera de Cervera i a la zona de darrera el pavelló.

La regidora de Joventut, Judit Solé, ha valorat molt positivament aquesta primera experiència que ha reforçat el sentiment de pertinença al poble dels joves i també va servir per fer pedagogia del civisme.

Per la seva part, els joves també han fet una bona valoració d’aquest tipus de voluntariat. Els participants han volgut remarcar la seva satisfacció després de la feina feta i han destacat també la bona entesa entre els joves i els monitors. A més, també han treballat amb el Pla Local de Joventut, i han pogut aportar les seves propostes i opinions que permetran dissenyar les polítiques de joventut pels propers quatre anys.

Des de la regidoria es treballaran ara les propostes de millora per poder donar continuïtat a la iniciativa.