Cal Carreter iniciarà la seva activitat com a centre ocupacional del Grup Alba a inicis del proper any 2020

L’Ajuntament farà una aportació anual de 5300€ per desenvolupar el projecte

Signatura del conveni de cessió de Cal Carreter
Signatura del conveni de cessió de Cal Carreter

DIVENDRES 08 NOVEMBRE 2019

Aquest matí s'ha signat el conveni de cessió de l’edifici que la família Ros ha fet amb el Grup Alba de Tàrrega. La signatura d’aquest conveni permetrà que Cal Carreter es converteixi en un centre ocupacional on el Grup Alba hi desenvoluparà el servei de fusteria que fins ara realitzaven a Tàrrega. Com ha explicat la directora del Grup Alba, Maite Trepat la signatura del conveni permetrà apropar el servei a les persones i també que el grup de persones del centre ocupacional es puguin quedar a Agramunt. I és que Cal Carreter també donarà resposta a la necessitat d’habitatge que té el Grup Alba per això està previst que de moment s’hi puguin fer retirs, que són estades temporals, i que a la llarga hi puguin conviure entre 5 i 6 persones. A més, els usuaris que en faran us complementaran la seva vida comunitària amb la participació de les activitats socials i culturals que es facin a Agramunt.

Per la seva part, la família Ros també s'ha mostrat molt satisfeta ja que amb la signatura del conveni s’ha complert la voluntat de la família que volia que la casa tingués una segona vida i que formés part d’un projecte social en benefici dels ciutadans d’Agramunt.

Durant l’acte de signatura del conveni, també s'ha explicat que l’Ajuntament aportarà el seu gra de sorra al projecte i farà una aportació anual de 5300€ per dotar de recursos al Grup Alba.

 

Galeria d'imatges