Campanya de donació de sang a l'Espai Cívic el 24 de juliol

La campanya compta amb mesures de seguretat i prevenció.
La campanya compta amb mesures de seguretat i prevenció.

DIMECRES 15 JULIOL 2020

Aquests dies, el Banc de Sang està fent una crida a la ciutadania per mantenir  el ritme de donacions, que continuen sent necessàries per als pacients dels hospitals un cop superat l’estat d’alarma.

Amb la reducció dels contagis i malalts als hospitals s’han reactivat les operacions i tractaments ajornats durant els darrers dos mesos. Ara, la necessitat de 1.000 donacions de sang diàries a tot Catalunya pot ser fins i tot superior a causa de l’alta activitat transfusional.

Agramunt és un dels municipis catalans que més suport ha fet a la donació de sang durant l’estat d’alarma. Els dia 24 de Juliol, la ciutat tornarà a acollir una campanya especial al Espai Cívic , de 18 a 22 hores.

Cal que els donants de sang reservin hora des del web donarsang.gencat.cat.

Campanya amb donació de plasma

A més de la donació de sang, aquesta campanya també ofereix l’opció de donar plasma. També cal fer-ho amb cita prèvia des del web donarsang.gencat.cat/plasma , enviant un correu electrònic a plasma@bst.cat o trucant al 93 557 35 66.

 

Campanyes amb mesures de seguretat

El Banc de Sang, organisme del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, segueix les mesures de prevenció i seguretat i les aplica al conjunt de les seves campanyes. Entre d’altres accions, els donants disposen de gel esterilitzant en arribar a l’espai, han de guardar una distància mínima d’un metre amb la resta de persones i tenen un bolígraf d’un sol us per emplenar el qüestionari, entre d’altres.