Campanya per fomentar el reciclatge d'aparells elèctrics i electrònics a la biblioteca

Inscripcions obertes per l’espectacle i taller infantil del dissabte 29 de maig

Exposició "Canvia el xip, reciclal's"
Exposició "Canvia el xip, reciclal's"

DIMECRES 26 MAIG 2021

La Biblioteca Municipal Guillem Viladot acull durant aquesta setmana la campanya Canvia el xip, recicla’ls, una iniciativa per fomentar la recollida selectiva i el reciclatge d’aparells elèctrics i electrònics a través de les biblioteques públiques de Catalunya.

L’objectiu és intensificar la implicació de la ciutadania en la reducció de residus i en el canvi de sistema cap a una economia circular, que prioritzi el reaprofitament i valorització dels residus com a productes nous.

Fins el 31 de maig, es pot visitar a la biblioteca una exposició sobre el reciclatge i dipositar en un contenidor petits aparells electrònics i elèctrics, com ara telèfons, màquines d’afaitar, planxes o ràdios que ja no funcionen.

TALLER RECICLATGE, CONTES I MÀGIA: el dissabte 29 de maig, a les 11.30h, acollirà un espectacle de contes i màgia i un taller de reciclatge, destinat a infants de 4 a 10 anys. Dos personatges explicaran als infants la necessitat de reciclar i reaprofitar els aparells elèctrics per tal de contribuir a la sostenibilitat del planeta.                                                                                                                                                                                           Per aquesta activitat, cal fer una inscripció prèvia al telèfon 973 39 25 83 o al correu biblioteca@agramunt.cat . Les places són limitades.

Aquesta és una iniciativa promoguda pels departaments de Cultura i Territori i Sostenibilitat.

Galeria d'imatges