Festa de celebració dels 50 anys del Kipps

Per commemorar aquest gran aniversari s'han organitzats una festa-concert amb música en directe i dj's

DIVENDRES 20 SETEMBRE 2019

La Discoteca Kipps celebrarà el seu 50è aniversari amb una gran festa-concert pensada per a que tothom pugui experimentar l’esperit Kipps. La festa, tindrà lloc aquest proper dissabte, 21 de setembre i es farà a l’Avinguda Catalunya, just al costat de l’entrada de la mítica discoteca. Durant la jornada es podrà visitar les instal·lacions de la cafeteria i del restaurant, així com també hi haurà petites visites a la discoteca. 

L’objectiu d’aquesta festa és que les persones que van viure l’època del Kipps la puguin recordar, però també que les noves generacions coneguin com era el temps d’oci dels seus pares, quina era la seva música i com es divertien.

La festa-concert començarà a partir deles 20.30h, moment que es podrà visitar les instal·lacions del Kipps en petits grups. L’entrada a l'esdeveniment és gratuïta i es farà per l’entrada de la cafeteria del Kipps, pel costat de la carretera de Tàrrega.

A partir de les 22h començarà el concert amb La Glamour Band, una banda de versions especialitzada en la música dels anys 70, 80 i 90 que s’encarregarà de posar el ritme a la nit. En cas de pluja, les visites al Kipps es faran igualment i el concert es traslladarà al pavelló firal. 

A més, també hi haurà moltes sorpreses pensades per a que fer reviure l’esperit Kipps. La festa-concert comptarà també amb servei de barra i de sopar.