Cicle CINC

Arriba el cicle CINC a Agramunt, un cicle de pel·lícules en català pels més petits que es projectaran durant el mes de novembre al cinema del Teatre Casal Agramuntí

DILLUNS 23 OCTUBRE 2023

Durant aquest mes d'octubre i novembre Circuit Urgellenc projectarà al cinema del Casal Agramuntí quatre pel·lícules dins el Cicle CINC (cinema infantil en català).

Amb aquestes projeccions Agramunt se suma al projecte de la Secretaria de Política Lingüística del Departament de Cultura que compta també amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística.

La finalitat d'aquesta campanya és fer créixer l'oferta i el consum de cinema infantil en català. El preu de l'entrada és de 4 euros, un preu unificat a totes les poblacions que formen part del cicle CINC. El consistori col·labora amb uns descomptes de dos euros que es repartiran per les escoles i que assumeix l'Ajuntament per tal de donar suport a la iniciativa.

La primera sessió es farà aquest diumenge 29 d’octubre a les 5 de la tarda, amb la projecció de la pel·lícula Hanna i els monstres. La resta de sessions, tindran lloc durant el mes de novembre amb les conegudes projeccions de Mòmies, Super Mario Bros: La pel·lícula i Ninja Tortles: Caos Mutant.