Col·laboració entre Vibra i el camp de treball de la Generalitat

DIMECRES 26 JULIOL 2023

Una quinzena de joves procedents d’arreu de Catalunya participen durant dues setmanes a Agramunt al camp de treball Rehabilitem l’entorn de la caserna, donant suport així al projecte de l’equip Vibra, encapçalat per estudiants d’arquitectura de l’ETSAV. Aquest camp de treball forma part de l’oferta de lleure que anualment ofereix la Generalitat de Catalunya.


La directora general de l’Agència Catalana de la Joventut, Laia Giròs, acompanyada per l’alcaldessa d’Agramunt, Sílvia Fernàndez; la coordinadora de Joventut a Lleida, Joana Terré; el regidor de Joventut d’Agramunt, Roger Brils, i diversos regidors del consistori, han visitat el grup de joves que està treballant en l’adequació del jardí de la caserna. També hi ha participat responsables de Joventut del Consell Comarcal de l’Urgell i de la cooperativa Quàlia, organitzadora del camp de treball.


El projecte Vibra permetrà transformar aquest edifici, en desús des de fa anys, en habitatges tutelats per l’Associació Alba, altres d’emergència social, i, a la planta baixa, ubicar les dependències de la Policia Local i de serveis socials.