COMUNICAT CAMPANYA DE NADAL

Tothom que tingui 5 desitjos de 5 botigues diferents pot participar en el sorteig de 10 vals de 50€

Els vals de 50€ es sortejaran al final de la campanya.
Els vals de 50€ es sortejaran al final de la campanya.

DIMARTS 12 GENER 2021

En primer lloc, en nom de l’Ajuntament d’Agramunt i la Unió de Botiguers i Industrials d’Agramunt lamentem la confusió i molèsties que s’han generat en la campanya ‘Desitgem que desitgis’. En cap moment, s’ha pretès enganyar els participants i volem aclarir les dues accions de què consta la campanya:

 

Vals de 20€

  • Inicialment la campanya comptava amb 200 vals de 20€ que s’han ampliat en 2 ocasions fins a un total de 700 vals. Els vals es podran bescanviar als comerços adherits fins al 31 de Gener de 2021 i no se n’emetran de nous.
  • Aquests vals s’han bescanviat de forma directa, sense sortejos, als primers compradors que han reunit les condicions (5 desitjos de 5 comerços diferents).

 

Sorteig de 10 vals de 50€

  • Als comerços es seguiran repartint els desitjos fins a exhaurir-los per qualsevol compra superior a 20€. Tothom que tingui 5 desitjos de 5 botigues diferents pot participar en el sorteig de 10 vals de 50€ omplint el desig en blanc que des de l’Ajuntament es facilita. No és condició tenir un val de 20€ del punt anterior per participar-hi.

 

  • El sorteig es farà un cop acabada la campanya i es publicarà, tant el sorteig com els guanyadors, pels canals habituals. El sorteig s’efectuarà respectant les limitacions de la Covid-19 durant els primers dies de febrer.

 

Agraïm la vostra col·laboració i participació en les iniciatives que estan actualment en marxa per tal de fomentar i donar suport al comerç local.