Comunicat oficial: Fira del Torró i de la Xocolata a la Pedra d'Agramunt

S'acorda suspendre l'edició de la fira d'aquest any

DIMECRES 09 SETEMBRE 2020

L’Ajuntament d’Agramunt i el Consell Regulador de la IGP Torró d’Agramunt han acordat suspendre la XXXII edició de la Fira del Torró i la Xocolata a la Pedra d’Agramunt, que s’havia de celebrar els dies 10, 11 i 12 d’octubre d’aquest 2020.

La situació actual de pandèmia per la Covid-19, l’elevat risc de rebrot, la previsió de la seva evolució de cara als mesos de tardor i seguint les recomanacions dels departaments de salut i el servei d'epidemiologia, són alguns dels factors que han portat a l’organització de la Fira a prendre aquesta decisió.

Si bé és cert que encara no se sap quina serà la situació del proper mes d’octubre, la fira és un esdeveniment que requereix mesos d’organització i la decisió no es podia demorar més temps.

Ha estat un acord unànime de totes les parts implicades que s’ha pres per responsabilitat i compromís amb la salut pública i tenint en compte les directrius i les mesures de prevenció contra el virus. No ha estat una decisió fàcil, per la trajectòria i l’arrelament de la fira al nostre territori ja que es tracta d’un esdeveniment firal i comercial molt important per al nostre poble, però en aquest cas ha prevalgut la responsabilitat i la prudència per preservar la salut de totes les persones que en formen part.

Des d’aquí, es vol fer un agraïment a totes les persones, col·lectius, empreses i institucions que s’havien implicat en l’edició d’enguany de la fira i esperem poder celebrar-ne una nova edició el proper any 2021.

 

Ajuntament d’Agramunt

Consell Regulador de la IGP Torró d’Agramunt