Concert amb el cantautor Xavier Mayora

Primer concert del Cicle Racons d'aquest estiu

Xavier Mayora
Xavier Mayora

DIVENDRES 03 JULIOL 2020

El proper dimecres 8 de juliol es farà el primer concert del Cicle Racons d’aquest estiu. El concert anirà a càrrec del cantautor Xavier Mayora, que presentarà el seu darrer disc Anartista. L’acte es farà a les 21.30h al carrer Sió.

Tot i que es tracta d’un concert gratuït i obert a tothom, totes les persones que hi vulguin assistir han de fer una reserva prèvia de seient per tenir un control de l'aforament.
Les inscripcions al concert ja es poden fer a través de l’enllaç que trobaran al web http://www.agramunt.cat/estiu2020  Els seients s'assignaran per ordre d'inscripció.

Cal recordar que tots els espectacles i activitats organitzades per l’ajuntament compliran amb les mesures sanitàries i de seguretat previstes per a la contenció de la Covid-19. Això implica que els aforaments seran limitats, es garantirà la distància interpersonal, hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a l'entrada i sortida de l'espai, serà obligatori l'ús de la mascareta per entrar i sortir i sempre que no es pugui garantir la distància de seguretat, es senyalitzarà l'accés al recinte, i l'entrada i la sortida es faran de manera esglaonada per evitar aglomeracions.

Galeria d'imatges