Convocada la tercera residència artística "Lo Niu" a Agramunt

La Fundació Guillem Viladot - Lo Pardal i l'Ajuntament d'Agramunt convoquen la tercera edició de la residència artística "Lo Niu"

DIMARTS 16 ABRIL 2024

La Fundació Guillem Viladot - Lo Pardal, en col·laboració amb Òmnium Cultural Segarra – Urgell, la Fundació Joan Brossa – Centre de les arts lliures i l’Associació Alba (Cal Carreter), convoquen artistes i creadors de totes les disciplines a participar en la tercera residència artística "Lo Niu" - Residència de creació 2024.

L'objectiu principal d'aquesta convocatòria és desenvolupar noves mirades sobre l'obra de Guillem Viladot des de perspectives contemporànies, augmentar el nombre de treballs d'artistes i investigadors sobre la seva obra, generar un espai de creativitat i reflexió col·lectiva, així com participar en debats crítics sobre problemàtiques pròpies del món rural i promoure aproximacions a l'obra de Viladot des de la perspectiva de gènere i les reivindicacions del col·lectiu LGTBI.

La convocatòria està oberta a persones majors d'edat de qualsevol professió, àmbit i nacionalitat, que disposin d'un projecte creatiu de caràcter cultural que s'ajusti a les bases establertes. Els projectes es podran enviar fins al diumenge 22 de juny de 2024, en format PDF al correu electrònic fundacioviladot@gmail.com, indicant com a assumpte "LO NIU 2024" i el nom de l'autor.

Es seleccionaran tres projectes, valorant-ne l'originalitat en la vinculació amb l'obra de Guillem Viladot, la connexió amb l'entorn i el context d'Agramunt, així com la viabilitat de realització en el temps establert.

Més informació a https://www.lopardal.com/lo-niu.php.

Fitxers adjunts