CONVOCATÒRIA DE PERSONAL PER A LA RESIDÈNCIA MAS VELL

Quatre places d’auxiliar de geriatria

Residència Geriàtrica Mas Vell
Residència Geriàtrica Mas Vell

DIVENDRES 16 ABRIL 2021

L’Ajuntament d’Agramunt obre un procés de concurrència per cobrir quatre places d’auxiliar de geriatria a la residència geriàtrica Mas Vell.

En concret, es tracta d’una plaça d’auxiliar de geriatria i servei SAD a temps parcial, de 19 hores setmanals; una auxiliar de geriatria de reforç a temps parcial, de 19 hores setmanals, i dos auxiliars per substitució a temps complert.

La durada dels contractes és de 2 a 3 mesos, prorrogables en funció de les necessitats del servei i del torn a substituir.

Els requisits per accedir a aquestes places són ser major d’edat i disposar del Cicle Formatiu de Grau Mitjà en atenció sociosanitària o en atenció a persones en situació de dependència, titulació superior, o bé titulació equivalent. Es valorarà positivament disposar d’experiència prèvia en el sector.

Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 30 d’abril al registre general de l’Ajuntament.

Trobareu tota la informació detallada a la seu electrònica de l’Ajuntament: https://agramunt.eadministracio.cat/?x=u3xFgxkIzYwGl0xlooiFHUsvEPH6Pv0ez7EYojnX*BRBZtaK6pxxPrveNtMJD0cZLrxyIIseolgjDjXjSqOgn6eARszBv8i7cg7rLJexuh3vZwz7k8p3MCaov-BIzw8bNoHqUGdr1ixM-MxOqADSyG*AiKyr6DSdedSSZQyE1KR4Gyd*eO5GyPq0e-2MJZ-EPTGm7GVSFV82KL0paAgdEQ