CRIDA A LA POBLACIÓ A NO RELAXAR LES MESURES DE PREVENCIÓ DAVANT L’AUGMENT DE POSITIUS DE COVID DE LA DARRERA SETMANA

Dotze casos diagnosticats, la majoria dels quals amb la variant britànica

Infografia editada pel departament de Salut
Infografia editada pel departament de Salut

DIJOUS 18 MARÇ 2021

La comissió interadministrativa de seguiment de la pandèmia de la Covid-19 a Agramunt, integrada per Salut i l’Ajuntament, informa la ciutadania que cal extremar les precaucions davant el degoteig de casos positius diagnosticats al municipi en la darrera setmana. Concretament, s’han registrat 12 casos, la majoria del quals a més presenten la variant britànica, més contagiosa que la soca original.

En aquest sentit, des del CAP i l’Ajuntament d’Agramunt es fa una crida als veïns i veïnes del municipi a no relaxar les mesures de prevenció i limitar al màxim les interaccions socials i les reunions familiars, així com a respectar els aforaments vigents, seguir usant la mascareta, fer rentats de mans freqüents i mantenir distàncies amb persones no convivents.

Així mateix, es recorda que en el cas de persones positives i contactes estrets cal complir l’aïllament i quarantena domiciliària per tal de tallar les cadenes de transmissió.

Des de la comissió, que es reuneix setmanalment, no es descarta endurir les restriccions a nivell municipal en funció de l’evolució de la pandèmia.