CRIDA A LA POBLACIÓ A NO RELAXAR LES MESURES DE PREVENCIÓ DAVANT L’AUGMENT DE POSITIUS DE COVID DE LA DARRERA SETMANA

Es manté la programació de Sant Jordi i les activitats culturals i esportives del cap de setmana

Cartell quarentena en infants i joves.
Cartell quarentena en infants i joves.

DIJOUS 22 ABRIL 2021

La comissió interadministrativa de seguiment de la pandèmia de la Covid-19 a Agramunt, integrada per Salut i l’Ajuntament, informa la ciutadania que cal extremar les precaucions davant el degoteig de casos positius diagnosticats al municipi en la darrera setmana. Concretament, s’han registrat 16 casos nous.

En aquest sentit, des del CAP i l’Ajuntament d’Agramunt es fa una crida als veïns i veïnes del municipi a no relaxar les mesures de prevenció i limitar al màxim les interaccions socials i les reunions familiars, així com a respectar els aforaments vigents, seguir usant la mascareta, fer rentats de mans freqüents i mantenir distàncies amb persones no convivents.

Des de la comissió es posa de manifest que aquesta alta incidència es dona també a municipis com Bellpuig, Tàrrega i Mollerussa i que, en el conjunt de la Regió Sanitària de Lleida, s’estan registrant força casos en adolescents i infants. Per aquest motiu, es recomana evitar aglomeracions fora de les escoles i parcs infantils i es preveu fer una campanya informativa, controls en parcs i zones públiques, i inspeccions en centres educatius i algunes empreses amb alta incidència.

Així mateix, es recorda que en el cas de persones positives i contactes estrets cal complir l’aïllament i quarantena domiciliària per tal de tallar les cadenes de transmissió.

Activitats culturals i esportives

Les activitats de Sant Jordi i del cap de setmana, tant esportives com culturals, es mantindran, si bé es demana prudència, mantenir distàncies i no treure’s la mascareta en cap moment.